Reanimatie & AED cursus

Wat doe jij als iemand op straat een hartstilstand krijgt? Zou jij dit graag willen leren? Volg dan een AED-reanimatie cursus!

Hoe belangrijk het is om zo'n cursus te volgen, is al vele malen bewezen.
De cursus start om 19:30 en duurt ongeveer 3 uur. Na het volgen van deze cursus weet u, wat u moet doen als iemand hartfalen krijgt. De kosten zijn dankzij de medewerking van de Dorpsraad en enkele leden van de EHBO vereniging Berghem slechts €30.


Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef bij aanmelden a.u.b. je naam, geboortedatum en e-mailadres en telefoonnummer door.
Wil je toch eerst meer informatie neem dan contact op met de voorzitter Ans van der Burgt 06-12875559.

Herhalingscursus

Wanneer je in het bezit bent van het EHBO diploma, dan is het belangrijk dat je 1-2 x per jaar komt oefenen. Een herhaling kost €10. Meld je ook hiervoor aan met via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. & contacteer voor meer informatie Ans van der Burght 06-12875559.

AED locaties

Als je op het AED-locatie kaartje klikt dat op onze site staat, ziet U de locaties van alle AED’s in Berghem die bij ons bekend zijn.

Data

  • Herhaling AED cursus

    Als de EHBO-vereniging Berghem weer een datum beschikbaar heeft om een AED-cursus te verzorgen, laten we je dat weer weten via onze site: ehboberghem.nl 

AED-LOKATIES BERGHEM


KLIK HIER

Algemene informatie


Rabobank NL77 RABO 0106506900
K.V.K. 17182794
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacystatement