Skip to main content

Agenda


Prik- en Massage Post

Maandag 15 juli t/m donderdag 18 juli

Zaterdag 20 juli nazorg

EHBO CURSUS 

Start donderdag 5 september 2024 


website

over de EHBO Berghem

EHBO vereniging Berghem bestaat al 70 jaar. Wij zijn een vereniging met ruim 65 leden en zijn aanwezig bij meer dan 80 evenementen in en rond Berghem. Onder andere zeskamp, motorcross, avond vierdaagse, kindervakantieweek, kinder en verlichte carnavalsoptocht.

Je kunt ook bij ons terecht voor het volgen van een EHBO cursus of reanimatie & AED cursus. Volg ons op sociale media of houd onze agenda in de gaten om te weten wanneer deze plaatsvinden.

Ben jij in bezit van een EHBO diploma en wil jij ook deelnemen aan onze vereniging om samen met onze vrijwilligers leuke evenementen te verzorgen?

Meld je aan!

Een overzicht

Nieuwe EHBO cursussen

Deze cursus omvat de basiskennis van de Eerste Hulp Bij Ongelukken (EHBO), Kinder-EHBO en de cursus Reanimatie met o.a. het gebruik van een Automatische Externe Defibrillator (AED). De lessen worden gegeven door een instructeur van het oranje kruis en ondersteund door ervaren EHBO-ers en lotus slachtoffers.

De kosten van deze cursus zijn €225 (bij aanvullende ziektekostenverzekeringen zijn deze vaak te declareren). Voor aanmelden of vragen kan je contact opnemen met de voorzitter.

De volgende cursus zal 5 September starten. Het duurt tot ongeveer december en vindt plaats elke week van 19.30 uur tot 21.30 uur bij de Zalencentrum De Merx.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Ans van der Burgt Telefoonnummer: 06-12875559 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PRIK- EN MASSAGE POST

VIERDAAGSE NIJMEGEN 2024

Voor en tijdens de Nijmeegse 4-daagse zijn er weer deskundige Therapeuten en EHBO-ers om u te helpen.

We starten met preventief plakken op maandag 15 juli.

Verder bieden wij u hulp op dinsdag 16 juli, woensdag 17 juli en donderdag 18 juli.

Zaterdag 20 juli voor eventueel nazorg.